Brainstormen, vergaderen, training

Prikkelend, inspirerend, anders dan gewoon...


Welkom in inspiratieruimte de Gildekamer van BIJ KOOS. Een frisse en inspirerende omgeving waar je in de ideale mindset raakt en tot nieuwe ideeën en resultaat komt en waar menig vernieuwend marktconcept of product het levenslicht zag.

Gastblijheid 


De Gildekamer laat je hoofd bruisen van ideeën en de praktische dingen zijn perfect geregeld. Zo kun jij je focussen en gaan voor resultaat!Lunch en diner zijn bijzonder smakelijk, uit de regio en zorgen voor nieuwe frisse energie. De gastvrijheid van het BIJ KOOS team zorgt ervoor dat je je direct thuisvoelt.
Na gedane arbeid ga je naar beneden en geniet je aan de toog van het huiselijke BIJ KOOS van een biertje, wijn of fris. Of stap het terras op en relax in de buitenlucht.
Of je nu komt voor een overleg, co-creatie, training of presentatie, we doen er alles aan om je uiteindelijk met een lach op je gezicht uit te zwaaien.   

Reserveren


Stuur een mail naar info@bijkoos.nl met de datum (of data) waarop je welke ruimte wilt huren. Of bel naar 0485-550601 of 06-82672243. Je krijgt binnen een dag een reactie. Is de boeking definitief dan overleggen we welke hulpmiddelen er klaar moeten staan en bespreken we alle wensen voor de dag.

* verplichte velden

Arrangementen


Gildekamer - 4 uur
(ook mogelijk i.c.m. buitenplaats, WIJ-land, stretchtent, boomhut) 

Limburgse vlaai, koffie, thee, water met en zonder smaak, energizer, schrijfgerei, flip over, presentatiescreen (65 inch). € 35,- p.p. (min 8 pers).
Aanvullende krachtlunch: € 12,50 p.p. Homemade soep en verse broodjes van Arts Bakkers van Hier met gezond, lokaal en lekker beleg.

Gildekamer 8 uur
(ook mogelijk i.c.m. buitenplaats, WIJ-land, stretchtent, boomhut)

Zoals het 4 uurs-arrangement, aangevuld met een heerlijke krachtlunch in het proeflokaal of op het terras en een energizer voor een oppepper in de namiddag. Lunch: homemade soep en verse broodjes van Arts Bakkers van Hier met gezond, lokaal en lekker beleg.
€ 65,- p.p. (min 8 pers)

Extra optie's

Energiekelunch: € 15,90 pp. Homemade soep en diverse luxe belegde broodjes met oa carpaccio, tonijn, vega of veganistisch
Inspiratielunch: € 21,- pp. Lunch met vele lekkernijen in hapjesvorm; kleintje soep, verse broodjes, sandwich, quiche, zoete snacks 
Ontbijt of diner: laat ons uw wensen horen en we gaan aan de slag om u te verrassen voor of na een dagje Gildekamer  

Meerprijs gebruik buitenplaats, WIJ-land, stretchtent, boomhut of combi hiervan: €  3,50,- pp

Op maat arrangement 

Naast bovenstaande arrangementen stemmen we uw wensen ook graag op maat met u af. We bespreken samen uw ideeën en stellen het gewenste arrangement samen.
Vraag ons naar de mogelijkheden. We ontmoeten u graag.

Trouwe klanten belonen we! 

Bij het vooruit boeken van 4 bijeenkomsten serveert BIJ KOOS een borrelplank na gedane arbeid.  
 

Arrangement met een groen randje


De Gildekamer is in combinatie met de buitenplaats, het WIJ-land en de brainstormboomhut te gebruiken. Ook voor coaching is de Gildekamer uitermate geschikt. De Gildekamer telt een oppervlakte van ruim 100m2 in twee niveau's en is geschikt voor groepen van min. 4 en max.17 gasten. Het gekleurde meubilair in het hogere deel is gemakkelijk in verschillende opstellingen te zetten. In het lagere deel staat een vaste tafel voor 10 gasten. De meerprijs voor gebruik van buitenplaats, WIJ-land, stretchtent of boomhut is afhankelijk van je keuze.

Overnachten
Overnachten kan bij overbuurman Logement de Reiziger . Maar we hebben contacten met meerdere overnachtingsmogelijkheden in de buurt. We helpen u hier graag bij. 

Sessiebegeleiding
Behoefte aan een trainer, coach of begeleider voor uw sessie of training? We werken met diverse professionals samen op het erf en stemmen uw wens graag met u af.  

Gratis parkeren op het Raadhuisplein                                     Diverse laadpalen op het erf aanwezig

Gastvrouw of gastheer is aanwezig en bereikbaar