Ontmoet de co's van KOOS

  • Imagro
  • BIJ KOOS
  • FASOR
  • Kipgoed
  • Tekstmodel
  • Social Noot
  • KPP International
  • De PROST
  • DAG Ottersum
  • Buitengewone Varkens

Imagro

 

 

Imagro zag het levenslicht op het erf en is er sinds 1994 stevig geworteld. Met een team van 40 professionals is Imagro hét bureau voor vernieuwing in agri, horti, food en leefomgeving.

Imagro ontwikkelt en realiseert ideeën en oplossingen die de kennis, houding of het gedrag van jouw doelgroep in de gewenste richting sturen. Dat is wat het hart van onze communicatieadviseurs, projectmanagers en creatieveling sneller doet kloppen. Denk aan een passende strategie, scherpe visie, nieuw verdienmodel, uitdagende marketing-, en communicatieaanpak, creatief concept, online marketing, merkwaardige designs en activatie. Als het maar impact heeft! 

BIJ KOOS

 

 

BIJ KOOS. Jouw plek voor een heerlijke lunch, diner, besloten feest, flexplek, vergadering, overleg, sessie of training. Aan het gemoedelijke Raadhuisplein in hartje Ottersum ontmoeten we je graag. Kom gezellig binnen, schuif aan en laat je verrassen. We doen er alles aan om je met een flinke dosis nieuwe energie weer uit te zwaaien. 

Vergaderen, brainstorm, sessie, presentatie of training
Wees welkom in een de frisse en inspirerende Gildekamer van BIJ KOOS waar je tot nieuwe ideeën en resultaat komt. De Gildekamer is in combinatie met de buitenplaats, WIJ-land en vogelkijk- en telhut op het erf te gebruiken. 
Diverse arrangementen zijn op maat te boeken. Kijk onder het kopje 'vergaderen' voor de diverse mogelijkheden. 

Zien we je binnenkort op de kofie? We ontmoeten je graag. Vertel ons je wensen en we serveren een feest, vergadering, lunch of diner op maat en geniet zorgeloos.

Je bent van harte welkom! 

 

 

FASOR

 

 

Samen werken aan een financieel gezonde onderneming. Dat is het devies van Fasor. 
Of je nu je financiële administratie wilt uitbesteden of automatiseren, een sparringpartner kunt gebruiken of een meer strategisch vraagstuk hebt; op Fasor kun je rekenen. 

Het team blinkt uit in het verder kijken dan de cijfers. Naast jou staan, samen een succes maken van jouw onderneming en een hechte relatie aangaan met oprechte betrokkenheid is ons belangrijkste doel en dat al sinds 2009.

 

 

 

Kipgoed

 

 

Kipgoed.....Da's een eitje!

Josse en Jorg. Twee kiplekkere en super enthousiaste ondernemers die zelfvoorzienende kippenhotels op twee wielen maken en plaatsen. Gemakkelijk te onderhouden en diervriendelijk. En de eitjes.....die zijn meteen bij jou op de juiste plek. 

Interesse?
Start je eigen locatie en lease een Kipgoed. Voor een vast maandbedrag geniet jij dagelijks van de lekkerste verse eieren. De kippen worden gevoerd met speciaal ontwikkeld circulair voer en krijgen water en energie van de natuur. KipGoed is gemaakt op de natuurlijke behoefte van de kop en het gemak voor de boer. 

Tekstmodel

 

 

Is zakelijk schrijven een 'moetje' zonder plezier? 
Ontvang een schrijftraining waarmee je direct het verschil maakt! 

Paula en haar team trainen professionals in het bedrijfsleven en bij de (semi)overheid met online en incompany schrijftrainingen. Of je nu werkt in de zorg, het onderwijs, de financiële dienstverlening of bij de overheid; de juiste schrijftraining is te vinden bij Tekstmodel. De beste opleider van 2020 nestelde zich in 2016 op het erf en deelt haar 26 beste schrijftechnieken graag met je. Sta je met je team op het punt om zakelijke of burgergerichte teksten echt succesvol te maken dan ben je bij Tekstmodel op de juiste plek. 
 

Social Noot

 

Heb jij geen kennis van social media of geen tijd om je hierin te verdiepen maar ben je ervan overtuigd dat social media jouw helpt je doelen te bereiken? Social noot weet raad. 

Social Noot is een creatief buro gespecialiseerd in social media marketing. Met een energiek team helpen wij je graag bij het ontdekken van 'onze digitale wereld'. Een plek waar voor jouw bedrijf volop kansen liggen om te groeien. Wij nemen je aan de hand mee om de juiste route te bepalen voor jou en je bedrijf. 

Laat ons je helpen om een krachtige strategie neer te zetten zodat jij online kunt knallen! 

KPP International

KPP is de specialist voor bedrijven die de grens naar Duitsland over willen.  
De Duitse markt is immers te attractief en te dichtbij om links te laten liggen. Maar ja, regels houden je vaak tegen. KPP heeft ruime ervaring om, samen met je Nederlandse adviseur, die hobbel te nemen. KPP is tweetalig en zeer ervaren in het begeleiden van Nederlandse ondernemers die de grens over stappen en te maken krijgen met Duitse juridische en fiscale regelgeving. Kpp werkt met 85 collega's vanuit Kleve, Emmerich am Rhein, Weeze en Ottersum.  

De PROST

De huiskamer is er voor iedereen!

Achterom BIJ KOOS stap je zo huiskamer de Prost binnen. Velen vonden de weg naar de gezellige huiselijke ontmoetingsplek om bij te kletsen of een spelletje te spelen want alleen is maar alleen. Iedereen is welkom! Maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur zorgen 40 vrijwilligers uit het dorp ervoor dat het je aan niets ontbreekt. En met regelmaat staat er een leuke activiteit op het programma zoals samen soep maken of knutselen. 

Eenmaal de draai gevonden zie je gasten met regelmaat binnen stappen maar de eerste stap moeten ze zelf zetten. Iemand vragen om mee te gaan maakt het wat makkelijker. De Prost is er voor alle leeftijden en je hoeft zelfs niet eens in Ottersum te wonen. Streven is vereenzaming tegen gaan, nieuwe contacten leggen en ook een luisterend oor kun je er vinden. Je bent van harte welkom. De koffie is bruin. 

DAG Ottersum

DAG Ottersum 
Waar een klein dorp groots in kan zijn!

De verbindende drager van het dorp Ottersum, dat is de DAG oftewel stichting Dorps Ambitie Groep. Verbindend door verschillende verenigingen, expertises en dorpsgenoten met elkaar in contact te brengen. Een voorbeeld daarvan kent iedereen in het dorp en dat is het DAGblad. Een levend dorp is nooit af. De vele initiatieven, verenigingen en evenementen in het dorp zijn het bewijs. Samen houden we Ottersum leuk, lekker en levendig. 

Projecten van DAG Ottersum zijn de wensbus, Goede Doelen Week, Accent op ieders talent en de Duofiets.
De Prost is het thuishonk van de DAG en haar projectgroepen. 

Samen werken gaat ook op voor BIJ KOOS, de Prost en DAG. Regelmatig gaan de schuifdeuren tussen beiden open om van elkaars ruimten te gebruiken.  

 

Buitengewone Varkens