Nieuws

Workshop Doortrappen voor huiskamer de Prost


Lees meer >

Breiclub Warm Wishes in huiskamer de Prost

Een groep enthousiaste vrouwen is elke week actief in huiskamer de Prost op het erf. Breien voor mensen die het nodig hebben; mutsen, sjaals, truien en allerhande heerlijke warme spullen die je warm houden. Een deel gaat naar Roemenië, een deel naar een daklozenopvang of voedselbank. En telkens een lief kaartje erbij van breiclub Warm Wishes. Onlangs ontving de club een donatie van € 150,- voor de aanschaf van wol van Lions Land van Cuijk en Overmaze. Super blij zijn de dames ermee
Lees meer >

Bijen op standje voorjaar

De voorjaarscontrole van de bijen op het erf is gedaan door Bart en Carlien en ze troffen een gezond groot bijenvolk aan. De bijen staan in standje voorjaar! Volop jonge bijen en straks hopelijk honing om aan erfgenoten en klanten te geven. 
Lees meer >

De PROST 5 jaar

Hiep Hiep Hoera! Huiskamer de Prost bestaat 5 jaar. Iedereen is welkom op zondag 4 februari van 13 tot 16 uur voor een hapje en een drankje om de verjaardag te vieren. In 5 jaar tijd is de PROST uitgegroeid tot DE ontmoetingsplek van Ottersum. Ook verenigingen maken er inmiddels volop gebruik van en dat is fantastisch!  Welkom op 4 februari as. Zie we je ook?
Lees meer >

Kantoorruimte TE HUUR

Er is weer kantoorruimte te huur in de grupstal. Op de beneden- en bovenverdieping is ruimte voor een nieuwe vaste of tijdelijke erfgenoot. Enne ben je starter? Dan hebben we een mooi aanbod voor je. Interesse? Bel of mail ons voor een bezichtiging en wie weet mogen we je binnenkort begroeten. 
Lees meer >