Ontdek het creatieve erf

BIJ KOOS 


Rick en Jafeth ontmoeten je graag in het gezellige kleurrijke en huiskamerachtige BIJ KOOS aan de voorkant van het erf. Vanaf het Raadhuisplein stap je zo bij de heren binnen. BIJ KOOS kun je aanschuiven voor lunch en diner of je regelt er de catering voor op je werkplek op het erf maar ook voor een vergadering, overleg of sessie in de Gildekamer op de verdieping. De ideale plek om te brainstormen, samenwerken of vergaderen. Je bent van harte welkom, de koffie (met Limburgse vlaai) staat voor je klaar!  

Huiskamer de Prost & DAG Ottersum


Iedereen is welkom in de huiskamer van dorp achterom BIJ KOOS. Elke middag staan vrijwilligers klaar om een kaartje te leggen, een kop koffie te schenken of een spelletje te spelen. Alles kan; alleen even binnenwaaien, een hele middag vertoeven of aan een activiteit meedoen.   

De DAG (Dorps Ambitie Groep) opereert vanuit de huiskamer in BIJ KOOS. Waar een klein dorp GROOTS in kan zijn! DAG Ottersum is een verbindende drager van het dorp. Denk maar aan de Wensbus, De goede doelen week en het DAGblad. Naast de DAG is er ook voor andere verenigingen uit het dorp plaats. Een prima plek voor een overleg of vergadering. 

Gildekamer @ BIJ KOOS


Een heerlijk ruimte, volop licht en kleur en diverse gebruiksmogelijkheden. Dit is de Gildekamer op de verdieping BIJ KOOS. Ideaal voor brainstorms, presentaties of een vergadering. Elke erfgenoot mag de ruimte als werkruimte beschouwen maar is ook te boeken voor bedrijven of instellingen die eens buiten de muren van het eigen bedrijf aan de slag willen gaan. Eventueel met een bij te boeken sessieleider of trainer. De catering is in handen van BIJ KOOS en stemmen we op maat af. 

Vlaamse Schuur


Thuishonk van Imagro. Een rijksmonument, stamt uit 1640 en kreeg in 2005 een zeer grondige restauratie.Tot de grond toe steen voor steen afgebroken en weer opgebouwd met oude materialen in de oude maar toch moderne stijl. Met twee verdiepingen een ideale werk-, en ontmoetingsplek voor 40 Imagroanen.  

De Grupstal 


Werkruimte van de co's van Koos&Co's. Vroeger de plaats van de melkkoeien. Neem plaats aan een bureau in de hoge open ruimte op de verdieping en gebruik de gezamenlijke overlegruimte of kies voor een kantoor alleen voor jouw bedrijf. En weet dat je daarnaast gebruik kunt maken van de vele ruimtes op het erf of in de Vlaamse schuur.  

Op de buitenplaats  


Op de ruime buitenplaats ontmoet je makkelijk erfgenoten maar het is ook een heerlijke plek voor een overleg of break-out tijdens een sessie. Of geniet er van je lunch. Je voelt je vast thuis op onze buitenplaats waar het gaat over verbinden en ontmoeten. 

Buiten maar toch binnen

Lekker beschut maar toch van de buitenlucht profiteren tijdens je werk of overleg. Pak de mogelijkheid en werk eens in een van onze buitenruimtes.

WIJ-land & brainstorm boomhut 


Gun jezelf het boomhutgevoel. Het gevoel van avontuur, creativiteit en optimisme. Geef het de ruimte in deze fris groene omgeving. Of verras je klanten en collega's en ga er samen aan de slag. Laarzen staan voor je klaar. De ingrediënten; off-line, stimulans voor ideeën, mijmertijd en uitschakelen van de automatische piloot. We beloven je energie en resultaat! In de zomermaanden staat de stretchtent bij de boomhut in de buurt. Ideaal voor een wat grotere groep.

De wandelpaden leiden je naar de boomhut maar ook langs de paddenpoel, beverburchten, kruidenrijke graslanden en struweel. Koeien kom je ook tegen, vergeet niet ze een runderkoek te geven.