Koos en Co's | Creatieve Broedplaats

RONDLEIDING

Het creatieve ERF

Koos&Co's is is een creatieve broedplaats in het groen. Landelijk en vol van ondernemerschap. Waar creativiteit en groene ruimte elkaar kruisbestuiven en waar talent tot ontwikkeling en ontplooiing komt. Kies jouw manier van werken op het erf waar het draait om samen werken. En samen zijn! Zo runt DAG (Dorps Ambitie Groep) Ottersum met een team van 40 vrijwilligers huiskamer De Prost in BIJ KOOS. Elke middag in de werkweek open voor senioren voor een praatje, koffie, spel of acitiviteit. Wees welkom. 

           

Een plek met groeikracht!

Ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen en ontginnen. Daar draait het om op de creatieve broedplaats. De ideale combinatie van groene ruimte en creatieve ruimte. Contact leggen is makkelijk. Verrijk je kennis en zoek verbinding met de Co’s. Koffie, lunch, klant ontvangen, sessie, brainstormen of vergaderen? Stap binnen BIJ KOOS of gebruik een andere binnen of buiten ruimte op het erf.  

Arrangementen met een groen randje  

Bij Koos&Co's heten we u ook voor 1 dag hartelijk welkom. Bijvoorbeeld voor een vergadering,bijeenkomst of training. Een rondje om de paddenpoel, een leerzaam kijkje bij de bijen of blik in de beverburcht. Al met al een ideale mix om tot frisse nieuwe ideeen en resultaat te komen.   

  Inspiratieruimte de Gildekamer beschikt over een touchscreen met smartboard functie, wifi en beamer maar ook de zeepkist is aanwezig. En de catering is in handen van BIJ KOOS, geheel naar uw wens.  Voor overnachtingen werken we samen met overbuurman Logement de Reiziger (www.logementdereiziger.nl) Een unieke locatie met een warm huiskamergevoel. We ontmoeten u graag!

  Inspiratiesessies coming up
Maandag tijdens lunchtijd /   Gildekamer BIJ KOOS  

SEE YOU THERE

 

Eye openers voor iedereen!    

Het mag lekker weer! Inspiratiesessies (12.00 -13.00 u) voor iedereen. Even aanmelden bij Laura@imagro.nl en je bent van harte welkom.


Nieuwe inspiratiesessies staan op de planning. Je leest hier snel meer over. 

Deze kun je alvast in je agenda zetten:
3 okt     Chantal Engelen, co fouder van Kromkommer en Peas of me http://www.kromkommer.com

25 okt    Suzie Geenen en Bart Schouteten over motion design

 

 

We ontmoeten u graag!