Koos en Co's | Creatieve Broedplaats

RONDLEIDING

Het creatieve ERF

Koos&Co's is is een creatieve broedplaats in het groen. Landelijk en vol van ondernemerschap. Een place to be waar creativiteit en groene ruimte elkaar kruisbestuiven en waar talent tot ontwikkeling en ontplooiing komt. Een inspirerend erf waar het draait om samen zijn en samen werken.  

  Maar er is altijd plek voor meer ondernemerschap. Meegenieten van de frisse wind? We bieden betaalbare en inspirerende vaste-, en flexwerkplekken voor ondernemers die van elkaars passie, kennis, kunde en netwerk profiteren. Een plek met groeikracht dus!         

Een werkomgeving en
ontmoetingsplek vol
inspiratie

Ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen en ontginnen. Daar draait het om op de creatieve broedplaats. De ideale combinatie van fysieke groene ruimte en mentale creatieve ruimte. Contact leggen is makkelijk. Verrijk uw kennis en zoek verbinding met de Co’s. Koffie, lunch, klant ontvangen, sessie of vergaderen? Stap binnen BIJ KOOS of gebruik een andere binnen of buiten ruimte op het erf.  

Arrangementen met een groen randje  

Bij Koos&Co's heten we u ook voor 1 dag hartelijk welkom. Bijvoorbeeld voor een vergadering,bijeenkomst of training. Laat u onderdompelen in onze gastvrijheid, inspirerende ruimtes en het groen. Een ideale mix om tot frisse nieuwe ideeen en resultaat te komen.   

  Inspiratieruimte de Gildekamer beschikt over een touchscreen met smartboard functie, wifi en beamer maar ook de zeepkist is aanwezig. En de catering is in handen van BIJ KOOS, geheel naar uw wens.  Voor overnachtingen werken we samen met overbuurman Logement de Reiziger (www.logementdereiziger.nl) Een unieke locatie met een warm huiskamergevoel. We ontmoeten u graag!

  Inspiratiesessies coming up
Maandag tijdens lunchtijd /   Gildekamer BIJ KOOS  

SEE YOU THERE

Aanmelden via Maud@imagro.nl

Eye openers voor iedereen!    

7 sept 12.00u: Ruud Sneep: PhD MKB datalab Science in de praktijk

5 okt 12.00u: Stijn Heij: Voedselbos

 

 

 

We ontmoeten u graag!