Koos en Co's | Creatieve Broedplaats

RONDLEIDING

Ontmoeten, ontdekken,
ontwikkelen, ontginnen

Koos&Co's is is een creatieve broedplaats in het groen. Landelijk en vol van creatief ondernemerschap. Een place to be waar creativiteit en groene ruimte elkaar kruisbestuiven en waar talent tot ontwikkeling en ontplooiing komt. Een inspirerend erf waar het draait om ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen en ontginnen.

  Maar er is meer plek voor creatief ondernemerschap. Meegenieten van de frisse wind? We bieden betaalbare en inspirerende vaste/flex werkplekken voor ondernemers die van elkaars passie, kennis, kunde en netwerk profiteren. Een plek met groeikracht dus!        

Een werkomgeving en
ontmoetingsplek vol
inspiratie

Ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen en ontginnen. Daar draait het om op de creatieve broedplaats. De ideale combinatie van fysieke groene ruimte en mentale creatieve ruimte. Contact leggen is makkelijk op het erf. Verrijk uw kennis, zoek verbinding met de Co’s of laat u strategisch en creatief verrijken door Imagro. Hier draait het om delen van kennis, co-creëren, verbinden en inspireren.   

Arrangement met een groen randje Inspiratie krijgt de ruimte! 

Bij Koos&Co's heten we u ook voor 1 dag hartelijk welkom voor een vergadering, bijeenkomst,training of sessie. Laat u onderdompelen in onze gastvrijheid, inspirerende ruimtes en het groen. Een ideale mix om tot frisse nieuwe ideeen en resultaat te komen.   

  Inspiratieruimte de Gildekamer beschikt over een touchscreen met smartboard functie, wifi en beamer maar ook de zeepkist is aanwezig. En de verrukkelijke catering is in handen van ons ProefLokaal BIJ KOOS.  Voor overnachtingen werken we samen met overbuurman Logement de Reiziger (www.logementdereiziger.nl) Een unieke locatie met een warm huiskamergevoel en een begenadigd kok die met lokale specialiteiten tovert.  We ontmoeten u graag!

  Co-Sessies coming up
Maandagavond van 19.30 tot 21.00 BIJ KOOS.       

Agenda volgt!

 

Aanmelden via Sanne@imagro.nl

Co- Sessies: Kennis & Kennissen

Eyeopeners voor iedereen!

 

 

 

We ontmoeten u graag!